Táplálékkiegészítő és sport élelmiszer márka és webáruház
Carni Liquid 3000 L-karnitin zsírégető ital narancs ízCarni Liquid 3000 L-karnitin zsírégető ital zöld alma ízCarni Liquid 3000 L-karnitin zsírégető ital íz
  • Carni Liquid 3000 L-karnitin zsírégető ital narancs íz
  • Carni Liquid 3000 L-karnitin zsírégető ital zöld alma íz
  • Carni Liquid 3000 L-karnitin zsírégető ital íz

Carni Liquid 3000 L-karnitin zsírégető ital - 2 ízben - 500 ml

6 990 Ft

A Carni Liquid 3000 L-karnitin zsírégető ital egy fejlett L-karnitin formula króm-pikolináttal és B6-vitaminnal. Az L-karnitin transzporterként működik, lehetővé téve a zsírok energiaforrásként való felhasználását.
Törlés
Visa Mastercard
Ismertető
További információk
Értékelések

Carni Liquid 3000 L-karnitin zsírégető ital - narancs és zöld alma ízben - 500 ml

A Carni Liquid 3000 L-karnitin zsírégető ital egy fejlett L-karnitin formula króm-pikolináttal és B6-vitaminnal. Az L-karnitin transzporterként működik, lehetővé téve a zsírok energiaforrásként való felhasználását.

A Carni Liquid 3000 nagy dózisú L-karnitinnel rendelkezik (3000 mg/adag), amely az egyik leghatékonyabb termék a piacon.

Az L-karnitin nélkül a zsírlerakódások a sejtekben és a véráramban raktározódnak, mivel nem használhatók fel. A CARNI LIQUID 3000 fokozza a zsírsavak oxidációját, növeli az energiaszintet, csökkenti a testzsírszövetet és megmenti az izomglikogént, így javítja a sportteljesítményt.

A Carni Liquid 3000 a fáradtság elleni küzdelemben is jó szövetséges, mivel magas antikatabolikus kapacitással és az anabolizmus serkentésével rendelkezik, ami nagyon hasznos lehet az izmok pusztulásának elkerülésében.

És egy másik nagyon fontos szempont, amit ki kell emelni, a két igazán fonom íz, az alma és a narancs, ami a CARNI LIQUID 3000-et egy hatékony és igazán finom termékké teszi.

Mi az L-karnitin ?

Az L-karnitin a zsírégetéshez nélkülözhetetlen molekula. A karnitint a szervezet maga állítja elő a lizin aminosavból és a C-vitaminból. Az L-karnitin molekulák feladata, hogy segítsék a hosszú láncú zsírsavak áthaladását a mitokondriális membránon, hogy energiává alakítsák őket ( ez a mitokondriumokban történik) a sejtekben.

A keringési rendszer által a sejtekhez szállított zsírsavaknak L-karnitinre van szükségük, hogy átjussanak a mitokondriumok sejtmembránján. Valójában ez a fő funkciója. Ezen információk birtokában könnyűnek kell lennie arra következtetni, hogy a karnitin hogyan segíti a zsírégetést - azáltal, hogy több zsírsavat küld a mitokondriumokba, hogy azok energiaként használják fel. A karnitin gondoskodik arról, hogy kevesebb zsír raktározódjon el.

Tudományos bizonyíték van arra, hogy bizonyos körülmények között és az életkor előrehaladtával csökken a termelése a szervezetben. Ahogy ez megtörténik, a test szöveteiben, beleértve az izmokat, a szívet és az agyat, csökken a karnitin-tartalom. Ez a csökkenés közvetlenül befolyásolja az izmok energiatermelő képességét, növelve annak esélyét, hogy bizonyos szövetek nem működnek megfelelően.

Carni Liquid 3000 L-karnitin zsírégető ital előnyei

  • Küzd a fáradtság ellen.
  • Növeli az energiaszintet.
  • Serkenti az anabolizmust.
  • Megtakarítja az izomglikogént.
  • Javítja a sportteljesítményt.

Carni Liquid 3000 L-karnitin zsírégető ital használata, fogyasztása

Fogyasszon 25 ml-t 20-30 perccel edzés előtt vagy a táplálkozási szakembere, személyi edzője által javasolt módon.
Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget.

Carni Liquid 3000 L-karnitin zsírégető ital  csomagolás - kiszerelés

Zöld alma és naracsn ízben , 500 ml

További információk

Tömeg N/A
Ízesítés

narancs, zöld alma

Csomagolás

500 ml

Gyártó

Beverly Nutrition

Tudni érdemes

Doppingmentes garancia, GMP Termék, Super Hardcore Formula

Prémium fehérjék

Magas hatóanyag tartalom, finom ízek

Fehérje vásárlása

Vitaminok

Vitaminok és antioxidánsok nagy választéka

Vitaminok vásárlása

Ez is érdekelhet

magnifiermenuchevron-down