Beverly Nutrition

Rólunk

Tisztelt Vásárlók!
Társaságunk elkötelezett híve az egészséges életmódnak, egészségmegőrzésnek, így termékeik széles körét mindenki számára tiszta szívvel ajánljuk. Támogatjuk,segítjük a sport minden formáját, történjen az a természetben, edzőteremben, egyéni vagy társas formában.Célkitűzéseink közé tartozik a tehetségek felkutatása, előre menetelük támogatása.Szakmai stábunk minden sportágban képviselteti magát, így átérezzük vásárlóink igényeit, melyet fejlesztéseink során igyekszünk kielégíteni.
Jelszavunk, a sport önismeretre, alázatra, fegyelemre és szervezettségre tanít.

Kívánunk minden vásárlónknak erőt, egészséget, békességet magával és a világgal!
A Beverly Nutrition Hungary csapata

José Luis Rico, a Beverly Nutrition vezérigazgatója:

A Beverly Nutrition vezető és meghatározó szerepet tölt be a táplálékkiegészítők piacán. A céget 1987-ben, Madridban alapítottuk a Beverly Nutrition International révén. Az elmúlt évek során referenciacéggé váltunk, köszönhetően a folyamatos fejlesztéseinknek és a tökéletes formulák megalkotására való törekvéseinknek. Széles termékskálát fejlesztettünk különböző sportágak sportolóinak, a kezdőtktől egészen a legtapasztaltabb versenyzőkig. A Beverly Nutrition több, mint 25 éve a minőség és a megbízhatóság szinonimája. 

A Beverly Nutrition elkötelezett az általa gyártott termékek hatékonysága és magas minősége mellett. Azon kevés cégek egyike, amely kizárólag GMP (Good Manufacturing Practice) tanusítvánnyal ellátott termékeket gyárt. Ez a minősítés garantálja a gyártási folyamatok szigorú ellenőrzését az alapanyagok beérkezésétől a késztermék elkészüléséig. Mivel ilyen minősítéssel kevesen rendelkeznek, büszkén mondhatom, hogy a sport táplálékkiegészítők gyártói között egy kis elit csoportba tartozunk.

Filozófiánk az, hogy magasan képzett csapatunk segítségével folyamatosan a legújabb hatóanyagokat keressük és találjuk meg, alkalmazzuk termékeinkben, kiszolgálva a legigényesebb vásárlóink elvárásait is.

Aprólékos, kitartó és kemény munka kellett ahhoz, hogy a Beverly Nutrition-t a világ számos országában sikeres és elismert gyártóként tartsák számon. Olyan vállalatként, amely az elmúlt években a legtöbb innovációval jelent meg a piacon. Sikerünk arra ösztönöz minket, hogy ezt a munkát tovább folytassuk és kizárólag hatékony, magas minőségű termékeket gyártsunk a jövőben is. Termékeink és vállalatunk sikerét a közösségi média oldalakon elért követői számok és értékelések is jelzik. Jelenleg közel 700.000 facebook követővel rendelkezünk.

Amennyiben Ön olyan sportoló nő vagy férfi - legyen tapasztalatlan vagy akár professzionális élsportoló -, aki a sportban elért teljesítményének növeléséhez vagy céljai eléréséhez keres megfelelő táplálékkiegészítőket, arra bíztatom Önt, próbálja ki termékeinket és garantálom, hogy a legjobb eredményeket fogja elérni velük.

Tiszetelettel kívánva jó egészséget minden magyar ügyfelünk számára,

José Luis Rico,

Vezérigazgató, Beverly Nutrition

Ide jön valami ajánló

magnifiermenuchevron-down
0
  0
  Kosár
  A kosár üresVissza a webshopba
   Szállítási díj kiszámítása
   Kupon érvényesítése