Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szeptemberi kedvezmények - a prevenció jegyében

Szeptemberi kedvezmények - a prevenció jegyében
A 300 grammos, görögdinnye ízesítésű BCAA 8:1:1 + Glutamin + B6 vitamin-t most egyszeri, hihetetlen kedvezménnyel vásárolhatod meg 2.990Ft-os áron!

Hisszük, hogy a sportos és egészséges életmódra való nevelés nem csak egyéni, de társadalmi kötelezettségünk is. A Beverly Nutrition termékek magyarországi képviseleteként lehetőségeinkhez mérten támogatjuk azokat a – főként helyi – szervezeteket, amelyek hátrányos helyzetű gyermekek életét hivatottak jobbá, szebbé tenni.

Kiemelt és egyedi akcióinkkal nem csak a termékeinkre, de a gyermekeket érintő drogprevenció fontosságára is szeretnénk felhívni a figyelmet. Minden, havi kiemelt akciónkban résztvevő termék eladásából származó bevétel 10%-át közvetlenül, vagy jótékonysági rendezvényen keresztül hátrányos helyzetű gyermekek támogatására fordítjuk.

Szeptember hónapban a 300 grammos kiszerelésű, görögdinnye ízű BCAA + Glutamin termékünket rendkívül kedvező, 2.990Ft-os áron kínáljuk. A kedvezmény érvényesítéséhez nem kell mást tenned, mint kiválasztani a terméket és a rendelés véglegesítése előtt a SZEPTEMBER kuponkóddal aktiválni az egyszeri kedvezményt.

Egy kuponkód kizárólag a görögdinnye ízű BCAA+ Glutamin termék vásárlására vonatkozó, egyszeri 7.160Ft-os kedvezményt biztosít. Egy kuponkód egy megrendelésben egy doboz termék kedvezményére használható.

Kosárba