Táplálékkiegészítő és sport élelmiszer márka és webáruház
Multi Vitamin Vegan Vitality - VegánMulti Vitamin Vegan Vitality - Vegán
 • Multi Vitamin Vegan Vitality - Vegán
 • Multi Vitamin Vegan Vitality - Vegán

Multi Vitamin Vegan Vitality - Vegán - 80 tabletta

8 990 Ft

Multi Vitamin Vegan Vitality - Vegán (Super Green Formula), a vitaminok és ásványi anyagok erőteljes és kiegyensúlyozott keveréke, kiegyensúlyozott módon kombinálva, emésztőenzimek, probiotikumok, zöld zöld zöldségek, fűszerek, gyümölcsök hihetetlen keverékei mellett..., amelyek ezt az innovatív terméket valami nélkülözhetetlenné teszik a napi kiegészítésben.

Készleten (utánrendelhető)

Visa Mastercard
Ismertető
További információk
Értékelések

Multi Vitamin Vegan Vitality - Vegán - 80 tabletta

Multi Vitamin Vegan Vitality - Vegán (Super Green Formula), a vitaminok és ásványi anyagok erőteljes és kiegyensúlyozott keveréke, kiegyensúlyozott módon kombinálva, emésztőenzimek, probiotikumok, zöld zöld zöldségek, fűszerek, gyümölcsök hihetetlen keverékei mellett..., amelyek ezt az innovatív terméket valami nélkülözhetetlenné teszik a napi kiegészítésben.

Multi Vitamin Vegan Vitality

A Vegán multivitamin a szuperélelmiszerek keverékének köszönhetően tökéletes asszimilációt biztosít a szervezet számára, optimális tápanyagellátással, amely javítja a fehérjeszintézist.

Multivitamin formuláját béta-karotinnal, az A-vitamin előanyagával erősítik, amely antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy védi a sejteket az oxidáció napi toxikus károsodásaival szemben, ez még inkább szükséges a sportolók számára; valamint C-vitaminnal vagy aszkorbinsavval, amely segít a vas és a kalcium felszívódása során, erősíti az immun- és idegrendszert, és segít csökkenteni a fáradtságot és a kimerültséget.

A Multivitamin Vegan a B csoport vitaminjait tartalmazza: a B1-vitamint vagy tiamint azért emeljük ki, mert energetikai funkciói táplálják az agyat, segíti a koncentrációt és csökkenti a stresszt; fontos hozzájárulása a B12-vitamin: ez a legfontosabb az egész B-vitamin komplexumból, mert alapvető eleme a vörösvérsejtek előállításának, és egy kobalt nevű ásványi anyagot tartalmaz (ezért nevezik kobalaminnak), amely anyag csak állati eredetű élelmiszerekben található meg, a zöldségek nem termelik, így ez a vitamin a Vegán táplálkozásban, amely mint tudjuk, növényi táplálkozáson alapul, NÉLKÜLÖNBÖZHETETLEN.

A Multivitamin Vegan különböző ásványi anyagokat biztosít, többek között cinket, amely hozzájárul a tesztoszteron termeléséhez; szelént, amely segít a haj és a körmök erősítésében, valamint magnéziumot, amely segíti az idegrendszert, valamint a csontok és a fogak karbantartását. Érdekes hozzájárulása a folsav vagy B9-vitamin is, amely elengedhetetlen a tápanyagok szervezet általi felszívódásának elősegítéséhez, ami elősegíti a sejtek regenerálódását és serkenti a hajhagymákat. A Multivitamin Vegan növényi tápanyagok keverékét tartalmazza emésztőenzimekkel, amelyek elősegítik a jó emésztést, valamint probiotikumokat, amelyek számtalan előnyt biztosítanak az egészséges bélflóra fenntartásához (számos tanulmány állítja, hogy a bél a "második agyunk"). Megjegyezzük, hogy ezek a probiotikumok Megaflora, amely a legmagasabb hatékonyságot és stabilitást kínálja, és jobb, mint más pro- és prebiotikumok keverékei, minőségük az aktivitásuknak, a bélrendszerben való túlélésüknek és a termék stabilitásának köszönhető, mivel másokkal ellentétben a mikroorganizmusok nem halnak el az élettartamuk alatt. A Multivitamin Vegan különböző gyógynövény- és gyümölcskeverékeket biztosít számunkra, amelyek leírhatatlan életenergiát és a zsírok ellenőrzését biztosítják a felhasználó számára; segít felgyorsítani az anyagcseréjüket, és csökkenti a vér cukortartalmát is. A Multivitamin Vegan tartalmazza a kóser tanúsítványt, amely kimondja, hogy a termék a héber étkezési előírásoknak megfelelően készült, amelyek fogyasztása megengedett.

Multi Vitamin Vegan Vitality előnyök

 • Antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek megvédik a sejteket az oxidációból származó napi toxikus károsodástól.
 • Erősíti az immunrendszert és az idegrendszert.
 • Segít csökkenteni a fáradtságot és a kimerültséget.
 • Segíti a koncentrációt és csökkenti a stresszt.
 • Segít megerősíteni a hajat és a körmöket.
 • Segít megőrizni a csontokat és a fogakat.
 • Segíti az idegrendszert.
 • Elősegíti a sejtek regenerálódását és serkenti a hajhagymákat.
 • Kedvez a jó emésztésnek és az egészséges bélflóra fenntartásának.
 • Segít felgyorsítani az anyagcserét és csökkenti a vércukorszintet is.

Multi Vitamin Vegan Vitality használat, fogyasztás

Vegyen be naponta 2-4 kapszulát étkezés közben.

Multi Vitamin Vegan Vitality csomagolás - kiszerelés

 

További információk

Ízesítés

ízesítetlen

Csomagolás

80 db

Gyártó

Beverly Nutrition

Tudni érdemes

100% natural, GMP Termék, Nature Chrome, Vegán

Prémium fehérjék

Magas hatóanyag tartalom, finom ízek

Fehérje vásárlása

Vitaminok

Vitaminok és antioxidánsok nagy választéka

Vitaminok vásárlása

Ez is érdekelhet

magnifiermenuchevron-down