Táplálékkiegészítő és sport élelmiszer márka és webáruház
Casein Professional - kazein fehérje csokoládé ízCasein Professional - kazein fehérje eper ízCasein Professional - kazein fehérje vanília ízCasein Professional - kazein fehérje
  • Casein Professional - kazein fehérje csokoládé íz
  • Casein Professional - kazein fehérje eper íz
  • Casein Professional - kazein fehérje vanília íz
  • Casein Professional - kazein fehérje

Casein Professional fehérje - csokoládé, eper, vanília - 1 kg

10 990 Ft

Casein Professional fehérje. Micelláris kazein fehérje, amely alvás közben lassú és stabil aminosav-felszabadulást biztosít az izmoknak. A könnyebb felszívódás érdekében Digezyme és Glutamin tartalommal.
Törlés
Visa Mastercard
Ismertető
További információk
Értékelések

Casein Professional fehérje - csokoládé, eper, vanília - 1 kg

A Casein Professional fehérje nem csak, hogy a legjobb alapanyagból készült micelláris kazein, de tartalmaz Digezyme-t (öt különböző emésztőenzimet) és glutamint is. A hosszú felszívódási idő miatt érdemes lefekvés előtt fogyasztani, mivel a 7-8 órás alvási periódus alatt folyamatos aminosav utánpótlást biztosít az izomzat számára.

A micelláris kazein fehérje egy speciális kazein fehérje, amely alvás közben lassú és stabil aminosav-felszabadulást biztosít az izmoknak. Ez segít javítani a regenerálódást és a növekedést pihenés közben. A micelláris kazein fehérje tartalmazza a legmagasabb százalékban a bioaktív peptideket. Tökéletes fehérje shake azok számára, akiknek lassan felszabaduló fehérjére van szükségük, és amit így lefekvés előtt ihatnak.

 

Hogyan segít a micelláris kazein fehére az izmok regenerálódásában?

A micelláris kazeint az erő-, gyorsaság- és teljesítménysportolók használják lefekvés előtt. Felszívódási sebessége nagyon eltér más fehérjék, például a tejsavófehérjékétől, és a szervezet nagyon lassan szívja fel. Így az aminosavak felszabadulása lassú és fokozatos, így hatékonyabban táplálja az izmokat. A kazeinnek ez az egyedülálló tulajdonsága teszi lehetővé, hogy ha lefekvés előtt szeded, akkor lényegében segít adagolni az izmok fehérje- és aminosav-ellátását az alvás 7-9 órája alatt. Ezért az éjszaka folyamán nagyszerű regenerálódást, valamint az izmok helyreállítását és növekedését fogja észrevenni.

Miért a Casein Professional fehérjecsalád a legjobb Casein, amit találhatok?

A Casein Professional fehérje nem csak a piacon kapható legjobb alapanyagokat tartalmazza, hanem összetételében Digezyme és Glutamin is szerepel. Ez két olyan összetevő, amely nagyban javítja a termék hatákonyságát és így segíti az izmok regenerálódását. A Digezyme egy emésztőenzim, amely jelentősen javítja a shake emészthetőségét, nagy különbséget fogsz észrevenni bármely más micellás Caseinhez képest. Az exkluzív formula érdekében pedig L-Glutamint adunk hozzá, az optimális izomregenerációért felelős aminosavat.

Mikor kell szednem a Casein Professional fehérje terméket?

Ahogy az imént már többször jeleztük, az ideális az, ha este lefekvés előtt vagy a nap bármely szakában szeded, de mindenképp olyankor, amiután több órát fogsz pihenni. A hosszabb pihenés - alvás alatt ez a legjobb üzemanyag ami az izmok feltöltését segíti.

Casein Professioanl fehérje előnyei

  1. Kiváló minőségű és tisztaságú fehérje.
  2. Lassú és progresszív aminosav felszabadulású fehérje.
  3. Könnyen emészthető fehérje a hozzáadott enzimek miatt.
  4. Magas izomrekonstrukciós fehérje a hozzáadott glutamin miatt.
  5. Glutén-, aszpartám- és hozzáadott cukormentes fehérje.

Casein Professioanl fehérje használata, fogyasztása

Vegyen egy adagolókanál (a csomagban található) 33 gramm kazeint és oldja fel 250 ml vízben vagy sovány tejben. Használhat szója- vagy rizstejet is. Foyassza este alvás előtt, vagy napközben hosszabb, többórás pihenő előtt.

További információk

Ízesítés

csoki, eper, vanília

Gyártó

Beverly Nutrition

Csomagolás

1 kg

Prémium fehérjék

Magas hatóanyag tartalom, finom ízek

Fehérje vásárlása

Vitaminok

Vitaminok és antioxidánsok nagy választéka

Vitaminok vásárlása

Ez is érdekelhet

magnifiermenuchevron-down